Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/piscine/public_html/class/include.php on line 121
Saune .:: piscine, saune, spa, cazi cu hidromasaj, solarii, h2x
   
acasa piscine saune
despre piscine saune
produse piscine saune
portofoliu de lucrari piscine saune
contact piscine saune
   
piscine saune produse

piscine
saune
spa
solarii
sisteme de intretinere apa
saune

BENEFICIILE SAUNEI

Sauna este un excelent mod de relaxare. Caldura si aerul uscat relaxeaza muschii si sistemul nervos. Sauna este un mod eficient de combatere a stresului, oferind o metoda sanatoasa de revigorare dupa o zi dificila de munca. Sedintele periodice ajuta la mentinerea sanatatii prin imbunatatirea circulatiei sangvine, eliminarea toxinelor, purificarea pielii si cresterea elasticitatii ei prin reducerea imbatranirii acesteia.
saune

Din punct de vedere medical cercetarile au aratat ca sauna decongestioneaza organele interne, stimuleza metabolismul si intareste sistemul imunitar. Se aduce un aport de energie organismului. Cerecetarile medicale au aratat ca prin piele se elimina 30% din cantitatea de toxine existente in organism. Folosirea cu regularitate a saunei sau cabinei cu infrarosii ajuta la refacerea si revitalizarea activitatii de curatare a pielii. Proprietatile terapeutice ale saunei sunt atribuite urmatorilor factori: caldura intensa stimuleaza metabolismul si inhiba dezvoltarea virusilor si bacteriilor; toate organele vitale isi intensifica activitatea; forta de vindecare a organismului creste si capacitatea de eliminare, detoxifiere si curatare a pielii creste datorita transpiratiei abundente.

SAUNA FINLANDEZA - CARACTERISTICI

  • Temperatura si umiditatea sunt reglabile,de la 45C la 100C si umiditatea de la 10% la 90%, rezultand sauna uscata sau sauna umeda, in functie de cerintele fiecarei persoane.
  • Bancile asezate pe doua nivele duc la alegerea temperaturii si umiditatii optime,in functie de rezistenta si capacitatea de trecere de la o temperatura la alta a fiecarei persoane.
  • Umiditatea se poate obtine prin turnarea apei pe pietrele incinse, formandu-se un abur, dand astfel posibilitatea reglarii acesteia.
  • In timpul saunei se poate face aromoterapie cu diferite substante aromatice.

MODELE SAUNE


SAUNA 200X175

Toate saunele Chaleur sunt construite conform standardelor stabilite pentru construirea saunelor.Saunele modulare cu pereti dubli si izolatie si folie impotriva aburilor sau saunelor de tip barne cu leaturile de 44mm,toate sunt produse construite din pin nord-european,cedru rosu canadian,Hemlock sau plp alpin Baltic,selectat si uscat cu multa grija conform normelor de producere a saunelor.Usile din sticla translucida de 8 mm cu balamale cromate,scoabe cu magnet dublu si garnitura de cauciuc.


SAUNA 220X200

Toate saunele chaleur sunt livrate ca model standard cu o soba de 8 kW sau 6 kW racordate la 380V(sau 3x220V),un panou de comanda digital la exterior cu un thermostat de siguranta incorporate 15 kg de pietre pentru sauna.Trei banchete largi luxoase cu supoarte pentru cap fixate,grilaj luxos de protectie pentru soba,termometru, iluminare atractiva pentru sauna,iluminare la exterior plasata pe cornisa,spatar si lambrisare intre banchete,stergar pentru podea,usa din sticla sigura de 8 mm si cablu de silicon.


SAUNA 220X220 MODEL PENTAGON

Saunele modulare sunt construite din panouri cu pereti dubli ce pot Fi construiti din diferite combinatii de tipuri de lemn.Puteti comanda Lambrisarea peretilor interiori diferita de lambrisarea peretilor exteriori.Puteti alege dintre urmatoarele tipuri de lemn:pin Nordic, cedru rosu Canadian,Hemlock(un lemn de esenta moale fara scheje fara noduri)sau plop alpin baltic.Toate saunele Chaleur pot fi comandate cu soba biomat sau cromoterapie.Saunele de tip barne sunt disponibile doar in finisaj cu pin Nordic.SAUNA 250X200

Toate saunele Chaleur standard sunt echipate cu trei banci si sunt spatioase si confortabile.Finisaj profesional cu rotunjire a marginilor bancilor ,spatarelor si lambriurilor dintre banci.La comanda este posibil sa plasati o fereastra aditionala in cadrul peretelui lateral. Ca Standard, toate usile se deschid spre dreapta,insa la comandarea produsului puteti indica directia de deschidere a usii.Puteti de asemnea alege unele accesorii ca: prosoape speciale pentru saune extra mari,set pentru sauna, higrometru, etc.


SAUNA 220X220 MODEL CANADIAN LINER

Un model de top cu un design exclusiv si luxos. Construita din lemn masiv de cedru rosu canadian, finisat cu geamuri din sticla translucida in partea frontala. Peretii laterali si cel din spate sunt finisati in lemn de cedru rosu canadian cu element izolant si folie. Trei bnci foarte confortabile cu lambrisare decorativa, suporturi pentru cap, stergar pentru podea,grilaj de protectie pentru soba si spatare, toate produse din plp alpin baltic de esenta moale.SAUNA 220X220 PENTAGON MODEL CANADIAN LINER

Un model frumos de colt din lemn masiv de cedru rosu canadian finisat cu geamuri din sticla translucida in partea frontala si partile laterale.Toate modelele Canadian Liner sunt disponibile doar in finisaj de cedru rosu canadian.Toate leaturile,13 cm latime si 12.5mm grosime sunt taiate cu fierastraul din scanduri de 13x16 cm si sunt special prelucrate pentru aceasta sauna.Cele trei banci sunt formate ergonomic si ofera o senzatie de extra confort.Avand toate aceste atuuri,Canadian liner este cea mai luxoasa si confortabila sauna de pe piata.


 
director web programare web